Σχολή Καραβάνα | Σεμινάριο Επι.Ζω.
980
page-template-default,page,page-id-980,page-child,parent-pageid-154,gllr_strata,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,qode-theme-ver-2.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Σεμινάριο Επι.Ζω.

 

Πιστοποίηση Ζωής στη Σχολή Καραβάνα

Ποσοστό μεγαλύτερο από 75% των ανθρώπων που παθαίνουν ανακοπή θα μπορούσαν να σωθούν εάν δίπλα τους βρισκόταν κάποιος ή κάποια από τη μεγάλη οικογένεια της Επι.Ζω. Ας βοηθήσουμε όλοι, ώστε η οικογένεια να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο.

Το προσωπικό της Σχολής Καραβάνα πιστοποιήθηκε στην καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση Β.L.S/Α.Ε.D. από την μοναδική πιστοποιημένη από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης ομάδα εθελοντών στη Λάρισα, την Επι.Ζω.

Με πρωτοβουλία της διεύθυνσης του σχολείου οι δάσκαλοι και οι νηπιαγωγοί συμμετείχαν σ΄ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα παροχής πρώτων βοηθειών με τη βοήθεια εποπτικού υλικού και προπλασμάτων. Απέκτησαν έτσι διεθνή πιστοποίηση διάρκειας πέντε ετών  από το European Resuscitation Council και απαραίτητες γνώσεις ώστε να βοηθήσουν κάποιον συνάνθρωπο που βρίσκεται σε κίνδυνο.

Χαιρόμαστε που για άλλη μια φορά πρωτοπορούμε, ωστόσο καλούμε όλα τα σχολεία -ιδιωτικά και δημόσια- και όλους τους φορείς της πόλης να ακολουθήσουν το παράδειγμά μας, συμβάλλοντας ενεργά στην προσπάθεια η οικογένεια των εθελοντών να αγκαλιάσει ολόκληρη τη πόλη. Ευχαριστούμε πολύ τους εθελοντές-μέλη της Επι.Ζω. για τον επαγγελματισμό τους, την υψηλή κατάρτισής τους και την ευαισθησία τους. Στη Σχολή Καραβάνα θα ακολουθήσει επιπλέον πιστοποίηση σε παροχή πρώτων βοηθειών και Κ.Α.Ρ.Π.Α. ειδικά για μικρά παιδιά.