Σχολή Καραβάνα | Παγκόσμια Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο
984
post-template-default,single,single-post,postid-984,single-format-standard,gllr_strata,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,qode-theme-ver-2.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Παγκόσμια Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο

Παγκόσμια Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο

13:46 13 Οκτώβριος in Uncategorized
0 Comments

Η Παγκόσμια Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο αποτέλεσε μια ακόμη ευκαιρία, ώστε οι μαθητές της Σχολής Καραβάνα να εκπονήσουν εργασίες, να πραγματοποιήσουν δράσεις και να παρακολουθήσουν ενημερωτικά προγράμματα που συμβάλλουν στην καλλιέργεια οικολογικής συνείδησης και προάγουν τον αθλητισμό.

Η Ημέρα χωρίς Αυτοκίνητο δεν αποτέλεσε απλά μια μέρα αντίδρασης, αλλά την αφορμή για να ευαισθητοποιηθούν και να συνειδητοποιήσουν τα παιδιά τα οφέλη για το περιβάλλον, την ποιότητα της ζωής μας και την υγείας μας που θα επέλθουν από την αλλαγή μιας καθημερινής συνήθειας, και την υιοθέτηση εναλλακτικών μέσων μετακίνησης, φιλικών προς το περιβάλλον.

Με προσκεκλημένες τις κ.κ. Ευαγγέλου Εύη και Τσεσμετζίδου – Δαλαβίκα Δέσποινα, υπεύθυνες του Ποδηλατικού Αθλητικού Συλλόγου «Πηνειός», οι μαθητές γνώρισαν το Ολυμπιακό άθλημα της ποδηλασίας και μυήθηκαν στα μυστικά του δίτροχου οχήματος. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στους τρόπους ασφαλούς οδήγησης, στην επιλογή του κατάλληλου οχήματος και στη συμβολή του ποδηλάτου στην άθληση και την ψυχαγωγία.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.