Η τηλεκπαίδευση στο Νηπιαγωγείο και στον Παιδικό Σταθμό μας
5802
post-template-default,single,single-post,postid-5802,single-format-standard,gllr_strata,strata-core-1.1,strata-theme-ver-3.2,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Blog

Η τηλεκπαίδευση στο Νηπιαγωγείο και στον Παιδικό Σταθμό μας

11:30 22 Νοεμβρίου in Νηπιαγωγείο, Σχολή Γονέων
2

Τα μαθήματα τηλεκπαίδευσης στο Νηπιαγωγείο και στον Παιδικό Σταθμό μας ξεκίνησαν αμέσως μετά το κλείσιμο των σχολείων και η εξ αποστάσεως εκπαίδευση αποδεικνύεται ότι είναι εφικτή ακόμη και σε τόσο μικρές ηλικίες. Λαμβάνοντας υπόψη μας τις διαφορετικές εκπαιδευτικές ανάγκες των παιδιών, προσαρμόσαμε το ημερήσιο πρόγραμμα διαλέγοντας τα κατάλληλα ηλεκτρονικά μέσα και τις τεχνικές. Στηριζόμενοι στα εργαλεία που διαθέτουμε και στην εμπειρία μας, καθώς και με την αισιόδοξη ματιά που έχουν ιδιαίτερα όσοι ασχολούνται με τα μικρά παιδιά και παίρνουν δύναμη από το χαμόγελο και τις ιδέες τους, διαμορφώσαμε το κατάλληλο πρόγραμμα, ώστε κανένα παιδί  να μην μείνει εκτός της εκπαιδευτικής διαδικασίας, να περνά ωφέλιμο χρόνο μαζί με τις δασκάλες και τους συμμαθητές του, να καταφέρνει πράγματα, να επικοινωνεί, να εκφράζεται. Και κάπως έτσι, θα βρεθεί ξανά στο σχολείο, έχοντας περάσει το διάστημα αυτό, δημιουργικά και χαρούμενα.

Τέλος, οι μικροί μαθητές μας αξίζουν θερμά συγχαρητήρια, που ανταποκρίνονται καθημερινά με υπευθυνότητα και άψογη συνεργασία στα διαδικτυακά μαθήματα. Ευχαριστούμε όμως και τους γονείς των παιδιών που με την πολύτιμη βοήθειά τους συμβάλλουν στην εύρυθμη λειτουργία της τηλεκπαίδευσης και βοηθούν το έργο μας με υπομονή και αγάπη.