Σχολή Καραβάνα | Εορτασμός της Απελευθέρωσης της Λάρισας και της 28ης Οκτωβρίου
4897
post-template-default,single,single-post,postid-4897,single-format-standard,gllr_strata,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,qode-theme-ver-2.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Εορτασμός της Απελευθέρωσης της Λάρισας και της 28ης Οκτωβρίου

Εορτασμός της Απελευθέρωσης της Λάρισας και της 28ης Οκτωβρίου

12:05 26 Οκτώβριος in Γυμνάσιο
0 Comments

Στον εορτασμό της επετείου για την απελευθέρωση της πόλης μας από τους Γερμανούς, που διοργάνωσε ο Δήμος Λαρισαίων, το σχολείο μας εκπροσώπησε ο σημαιοφόρος και οι παραστάτες μας. Οι μαθητές μας παρήλασαν από το Δημαρχείο ως το Λόφο του Φρουρίου, συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις του εορτασμού.

Για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου οι μαθητές του σχολείου μας παρακολούθησαν γιορτή που ετοίμασαν οι μαθητές της Α΄ γυμνασίου με θέμα το ρόλο της γυναίκας στον πόλεμο. Οι μαθητές, μέσα από οπτικοακουστικό υλικό και αφηγήσεις  των γεγονότων του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου και των χρόνων της αντίστασης, γνώρισαν την ηρωική  δράση των γυναικών στα δύσκολα πολεμικά χρόνια.

Ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου το σχολείο μας συμμετείχε στην μαθητική παρέλαση, με εκπροσώπους τη σημαίας μας, τιμώντας έτσι όλους όσοι αγωνίστηκαν για την ελευθερία της πατρίδος μας.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.