Σχολή Καραβάνα | Χριστουγεννιάτικο Bazaar στη Σχολή Καραβάνα
4883
post-template-default,single,single-post,postid-4883,single-format-standard,gllr_strata,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,qode-theme-ver-2.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Χριστουγεννιάτικο Bazaar στη Σχολή Καραβάνα

Χριστουγεννιάτικο Bazaar στη Σχολή Καραβάνα

12:00 20 Δεκέμβριος in Γυμνάσιο
0 Comments

Συγκέντρωση χρημάτων για το Σύλλογο Γονέων &  Κηδεμόνων Ατόμων με Αυτισμό Νομού Λάρισας

Το χριστουγεννιάτικο bazaar πραγματοποιήθηκε, όπως κάθε χρόνο, στο χώρο του σχολείου μας αλλά και στο κέντρο της πόλης. Οι μαθητές μας φιλοτέχνησαν με μεράκι κατασκευές χριστουγεννιάτικες, καταφέρνοντας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων της Σχολής να συγκεντρώσουν ένα ποσό χρημάτων και να το παραδώσουν στο Σύλλογο Γονέων &  Κηδεμόνων Ατόμων με Αυτισμό νομού Λάρισας, δείχνοντας έτσι έμπρακτα το πρόσωπο της αλληλεγγύης, του ανθρωπισμού και της προσφοράς προς άτομα που έχουν την ανάγκη στήριξής μας.

Οι μαθητές της Γ ΄ τάξης  επισκέφτηκαν τους χώρους του Συλλόγου και παρέδωσαν τα χρήματα στην κα Κλείτσα και την κα Μιδούχα, οι οποίες ενημέρωσαν τα παιδιά για το έργο του Συλλόγου και τη σημασία του. Κατόπιν, ξεναγήθηκαν στους χώρους του Συλλόγου, διαπιστώνοντας το σπουδαίο έργο που επιτελείται.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.