Σχολή Καραβάνα | Παγκόσμια ημέρα διατροφής
4867
post-template-default,single,single-post,postid-4867,single-format-standard,gllr_strata,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,qode-theme-ver-2.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Παγκόσμια ημέρα διατροφής

Παγκόσμια ημέρα διατροφής

11:54 01 Οκτώβριος in Γυμνάσιο
0 Comments

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής τη Σχολή Καραβάνα επισκέφθηκε η διατροφολόγος- διαιτολόγος  κα Αντιγόνη Χαλκιά και ενημέρωσε τους μαθητές στο θέμα της σωστής διατροφής, ειδικά στην ηλικία της εφηβείας, όπου τα παιδιά αναπτύσσονται. Οι μαθητές εξέφρασαν τις απορίες τους  σε θέματα που σχετίζονται με τη διατροφή τους και κυρίως τις δικές τους συνήθειες, διαπιστώνοντας τις λανθασμένες αλλά και τις σωστές διατροφικές τους συνήθειες. Κατόπιν, οι μαθητές απόλαυσαν υγιεινά κριτσίνια που παρασκεύασαν οι ίδιοι.

Παράλληλα, το σχολείο μας επισκέφτηκαν ο κος Καλογιάννης Θάνος, υπεύθυνος τουρισμού, ο  εισηγητής μαγειρικής Μπατάλας Νεκτάριος,  ο οποίος μαζί με τους δευτεροετείς εκπαιδευόμενους Τσιάντο Νίκο, Μπακαζάκο Άκη, Αλεξίου Βασίλη και Καράκη Ανδρόνικο, ετοίμασαν  θρεπτικές και δροσερές σαλάτες που τις γεύτηκαν οι μαθητές και τους μίλησαν για την διατροφική αξία των φυλλωδών λαχανικών.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.