Σχολή Καραβάνα | Διήμερη εκδρομή στα Ιωάννινα
4847
post-template-default,single,single-post,postid-4847,single-format-standard,gllr_strata,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,qode-theme-ver-2.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Διήμερη εκδρομή στα Ιωάννινα

Διήμερη εκδρομή στα Ιωάννινα

11:49 13 Δεκέμβριος in Γυμνάσιο
0 Comments

Η Σχολή Καραβάνα πραγματοποίησε διήμερη εκδρομή για όλους τους μαθητές του Γυμνασίου στα Ιωάννινα και στο Μέτσοβο. Αρχικά, επισκεφτήκαμε το Σπήλαιο Περάματος που διαθέτει 19 είδη σταλακτιτών και σταλαγμιτών, αριθμό εξαιρετικά μεγάλο, διανύοντας μία απόσταση 1.100 μέτρων και ξεναγηθήκαμε σε ένα από τα θαύματα που μόνο η φύση μπορεί να δημιουργήσει. Θαύμασαν τα εντυπωσιακά κέρινα ομοιώματα σςτο μουσείο Π. Βρέλλη, ενώ απολαύσαμε τη βόλτα με το καραβάκι στη Λίμνη Παμβώτιδα και περάσαμε στο νησάκι του Αλή Πασά. Εκεί ξεναγηθήκαμε στο Μουσείο- σπίτι του Αλή Πασά και θυμηθήκαμε την ιστορία της πολιορκίας του και το τέλος του.

Την επόμενη μέρα επισκεφτήκαμε το γραφικό Μέτσοβο και την Πινακοθήκη Αβέρωφ, όπου ξεναγηθήκαμε και γνωρίσαμε έργα σπουδαίων Ελλήνων ζωγράφων. Η βόλτα μας στο χωριό μάς ενθουσίασε αφού απολαύσαμε και το χιόνι που βρήκαμε στην περιοχή.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.