Στα χέρια μου κρατώ την Γη που αγαπώ!!!
4781
post-template-default,single,single-post,postid-4781,single-format-standard,gllr_strata,strata-core-1.1,strata-theme-ver-3.2,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Blog

Στα χέρια μου κρατώ την Γη που αγαπώ!!!

14:59 21 Ιανουάριος in Νηπιαγωγείο
0

Στα πλαίσια της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, μιλήσαμε για την αξία της ανακύκλωσης για τη φύση και τον άνθρωπο. Μάθαμε για τον ρόλο των κάδων ανακύκλωσης, αλλά και για την επεξεργασία αυτών των “άχρηστων” αντικειμένων στα εργοστάσια ανακύκλωσης. Τα παιδιά ανακάλυψαν το σήμα της ανακύκλωσης σε διάφορα προϊόντα και ομάδες παιδιών το σχημάτισαν με το σώμα τους. Σε ανακυκλωμένο χαρτί ζωγράφισαν με θέμα «SOS: Ο πλανήτης γη κινδυνεύει»

 

Περιβάλλον και εναλλακτικές μορφές ενέργειας!!

Τα νήπια του σχολείου μας ασχολήθηκαν επίσης με τις μορφές ενέργειας. Εκτός από την ηλεκτρική ενέργεια γνωρίσανε και κάποιες εναλλακτικές μορφές ενέργειας όπως είναι η αιολική, η υδροδυναμική και η ηλιακή. Μέσα από σχετικά video και εικόνες γνωρίσανε την καθεμιά χωριστά και κατανόησαν την σπουδαιότητά τους για την προστασία του περιβάλλοντος. Τα παιδιά την ώρα του εικαστικού εργαστηρίου δημιούργησαν όμορφες κατασκευές για την προστασία του πλανήτη και το καθένα ξεχωριστά ζωγράφισε το δικό του  αιολικό πάρκο.