Σχολή Καραβάνα | Out of the box challenge
4682
post-template-default,single,single-post,postid-4682,single-format-standard,gllr_strata,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,qode-theme-ver-2.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Out of the box challenge

Out of the box challenge

13:56 14 Ιανουάριος in Δημοτικό
0 Comments

Διαγωνισμός «Out of the box challenge»

από τη Χαρισμάθεια

Ο νέος μαθητικός διαγωνισμός δημιουργικότητας & κριτικής ικανότητας είναι γεγονός! Η Σχολή Καραβάνα για άλλη μια φορά καινοτομεί, φιλοξενώντας τον στην πόλη της Λάρισας ως πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο, με στόχο να διερευνηθούν οι ιδιαίτερες κλίσεις και τα ξεχωριστά χαρίσματα των παιδιών! Ο φορέας «Χαρισμάθεια» δημιουργήθηκε το 2015 ως το επιστέγασμα των προσπαθειών που έγιναν, ώστε να μπορέσουν τα χαρισματικά παιδιά να ανοίξουν τα φτερά τους και αποτελεί ένα πλαίσιο έρευνας, ευρύτερης συνεργασίας και συμπόρευσης όλων των δυνάμεων που ασχολούνται με τα παιδιά αυτά.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες που έχουν το… χάρισμα να αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά γρίφους και προβλήματα λογικής σκέψης! Ίσως διαθέτουν τη φαντασία ενός συγγραφέα ή την τετράγωνη λογική ενός μαθηματικού; Μπορούν να γίνουν πρακτικοί όσο ένας μηχανικός ή να εμβαθύνουν όπως ένας φιλόσοφος; Δημιουργούν όπως ένας καλλιτέχνης; Πόσο γρήγορα και σωστά μπορούν να λάβουν αποφάσεις; Πόση αυτοπεποίθηση νιώθουν για τις δυνατότητές τους;

Θα το ανακαλύψουν αν δεχτούν την πρόκληση και δηλώσουν συμμετοχή στον ιδιαίτερο και πρωτότυπο αυτό διαγωνισμό, όπου δεν υπάρχουν σωστές και λάθος απαντήσεις! Δε χρειάζεται να θυμούνται πράγματα απ’ έξω! Δεν απαιτείται καμία προηγούμενη γνώση και δε χρειάζεται να διαβάσουν τίποτα από πριν! Χρειάζεται να φέρουν μαζί τους την επιμονή, τη συγκέντρωση, την κρίση και τη φαντασία τους!

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε όλους τους μαθητές από Γ’ μέχρι ΣΤ’ Δημοτικού και διαρθρώνεται σε 3 φάσεις, με την πρώτη να ξεκινά τον Μάρτιο του 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχών, μπορείτε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού https://challenge.charismatheia.edu.gr/ ή να επικοινωνήσετε με το σχολείο μας στο 2410-660435 .

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.