Σχολή Καραβάνα | Παγκόσμια ημέρα Πρώτων Βοηθειών
4655
post-template-default,single,single-post,postid-4655,single-format-standard,gllr_strata,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,qode-theme-ver-2.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Παγκόσμια ημέρα Πρώτων Βοηθειών

Παγκόσμια ημέρα Πρώτων Βοηθειών

11:16 20 Σεπτέμβριος in Γυμνάσιο, Δημοτικό, Νηπιαγωγείο
0 Comments

Mε αφορμή την παγκόσμια ημέρα Πρώτων Βοηθειών πραγματοποιήθηκαν δράσεις εντός του σχολείου, σε συνεργασία με το περιφερειακό τμήμα του Ερυθρού Σταυρού της πόλης μας. Η 4μελής ομάδα, με αντιπροσώπους του τομέα Σαμαρειτών, Διασωστών, Ναυαγοσωστών της Λάρισας και ο αρχηγός τους κύριος Τάσος Βασιλείου, δέχτηκαν με μεγάλη χαρά την πρόσκλησή μας και ήρθαν στο σχολείο μας.

Σκοπός μας ήταν οι μαθητές να γνωρίσουν τον Ερυθρό Σταυρό και τις Πρώτες Βοήθειες. Ταυτόχρονα με την παρουσίαση και τη συζήτηση που ακολούθησε, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να αγγίξουν, να φορέσουν και να περιεργαστούν τον εξοπλισμό που έφεραν μαζί τους οι διασώστες. Ενημερώθηκαν επίσης για τη χρήση συγκεκριμένων φαρμάκων και για την μέθοδο καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ.)  Ευχαριστούμε θερμά την ομάδα και ανανεώνουμε το ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.