Σχολή Καραβάνα | Ταξίδι στη Φλωρεντία!
4569
post-template-default,single,single-post,postid-4569,single-format-standard,gllr_strata,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,qode-theme-ver-2.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Ταξίδι στη Φλωρεντία!

Ταξίδι στη Φλωρεντία!

11:27 04 Ιούνιος in Γυμνάσιο
0 Comments

Το γυμνάσιο της Σχολής Καραβάνα, στα πλαίσια του προγράμματος αδελφοποίησης σχολείων, πραγματοποίησε εξαήμερη εκδρομή στην Ιταλία. Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β και Γ τάξης του γυμνασίου, είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν την πανέμορφη πόλη της Φλωρεντίας και τα αξιοθέατά της.

Η επίσκεψη στο σχολείο της αδελφοποίησής μας: «Istituto Comprensivo Malaspina Staffetti» στην πόλη Masa θα μείνει σε όλους αξέχαστη. Καθώς οι μαθητές και οι μαθήτριες μας συνάντησαν τους φίλους τους , με τους οποίους αλληλογραφούσαν μεσω emails, περιηγήθηκαν και ξεναγήθηκαν στην όμορφη πόλη της Masa και απόλαυσαν τοπικές και παραδοσιακές λιχουδιές.

Συνεχίζοντας την εκδρομή στην περιοχή της Τοσκάνης, επισκεφτήκαμε την ιστορική Piza. Ο κεκλιμένος πυργος, το Βαπτιστήριο, ο καθεδρικός ναός και όλες οι όμορφες εμπειρίες από αυτή την εξαιρετική εκδρομή, θα μείνουν χαραγμένα στη μνήμη όλων!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.