Σχολή Καραβάνα | Αγώνες λόγου στο «Ανατόλια»
4276
post-template-default,single,single-post,postid-4276,single-format-standard,gllr_strata,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,qode-theme-ver-2.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Αγώνες λόγου στο «Ανατόλια»

Αγώνες λόγου στο «Ανατόλια»

09:59 23 Μάρτιος in Γυμνάσιο
0 Comments

Οι μαθητές του Γυμνασίου της Σχολής Καραβάνα συμμετείχαν στους Πανελλήνιους Αγώνες Λόγου, που διοργάνωσε το Αμερικανικό Κολλέγιο Ανατόλια στη Θεσσαλονίκη. Η εκφραστική ανάγνωση, ο αυθόρμητος λόγος και ο προτρεπτικός λόγος ήταν τα ρητορικά αγωνίσματα, στα οποία διαγωνίστηκαν οι μαθητές της Σχολής Καραβάνα.

Στόχος της διοργάνωσης υπήρξε η ενημέρωση των παιδιών για θέματα επικαιρότητας, η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός τους για ζητήματα που απασχολούν την ανθρωπότητα και η συναναστροφή και η ανταλλαγή απόψεων με συνομηλίκους. Δόθηκε στους μαθητές η ευκαιρία να αναπτύξουν την κριτική τους ικανότητα, να καλλιεργήσουν την ευγλωττία τους, να εκφράσουν με ευπρεπή και αποτελεσματικό τρόπο τις ανησυχίες τους και τις απόψεις τους, αλλά και να εντρυφήσουν στη λογοτεχνία, ασκούμενοι στη σωστή ανάγνωση λογοτεχνικών κειμένων.

Η εμπειρία της συμμετοχής τους προσέφερε άνεση και αυτοπεποίθηση στην επικοινωνία τους με πολυπρόσωπο ακροατήριο αλλά και πνεύμα ευγενούς άμιλλας και συνεργασίας. Η Σχολή Καραβάνα συγχαίρει όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στους Αγώνες Λόγου και που εκπροσώπησαν το σχολείο σε αυτή τη διοργάνωση.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.