Σχολή Καραβάνα | Ελάτε να στείλουμε «Το μήνυμα της Αγάπης»
3463
post-template-default,single,single-post,postid-3463,single-format-standard,gllr_strata,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,qode-theme-ver-2.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Ελάτε να στείλουμε «Το μήνυμα της Αγάπης»

Ελάτε να στείλουμε «Το μήνυμα της Αγάπης»

09:48 04 Απρίλιος in Δημοτικό
0 Comments

Με μια πρωτότυπη δράση οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου της Σχολής Καραβάνα, σε συνεργασία με τις εκδόσεις Διάπλους θα παρουσιάσουν το νέο βιβλίο Το μήνυμα της Αγάπης, της καθηγήτριας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Τασούλας Τσιλιμένη, την Τετάρτη 5 Απριλίου στις 18.00, στην πλατεία Ταχυδρομείου της πόλης μας.

Η δράση απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους που θέλουν να βιώσουν το πνεύμα της αγάπης, της αλληλεγγύης και της προσφοράς. Με μουσική και χρώματα οι παρευρισκόμενοι θα εμπλακούν σε εικαστικές δημιουργίες, θα φιλοτεχνήσουν αβγά, θα γράψουν μηνύματα αγάπης που θα διακοσμήσουν το δέντρο των ευχών που θα στηθεί στην πλατεία. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη. Την εκδήλωση θα συντονίζει η δημοσιογράφος Δέσποινα Θεοδώρου.

Την προηγούμενη μέρα η συγγραφέας θα επισκεφθεί τη Σχολή Καραβάνα, θα συνομιλήσει με τους μαθητές και θα συμμετέχει σε μια σειρά δραστηριοτήτων που θα πραγματοποιηθούν από τους μαθητές, αποτέλεσμα έμπνευσης από το νέο της βιβλίο.

prosklisi tsilimeni

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.