Σχολή Καραβάνα | Κάλαντα Χριστουγέννων
3348
post-template-default,single,single-post,postid-3348,single-format-standard,gllr_strata,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,qode-theme-ver-2.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Κάλαντα Χριστουγέννων

Κάλαντα Χριστουγέννων

14:15 23 Δεκέμβριος in Γυμνάσιο, Δημοτικό, Νηπιαγωγείο, Σχολή Γονέων
0 Comments

 

Οι μαθητές της Σχολής Καραβάνα  στο κλίμα των ημερών θέλοντας να σκορπίσουν αγάπη και τη μαγεία των Χριστουγέννων έψαλλαν κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια .

Οι μαθητές των Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων επισκέφτηκαν το περίπτερο της εθελοντικής ομάδας «Ενεργοί Πολίτες» στην πλατεία Ταχυδρομείου. Πρόσφεραν χριστουγεννιάτικα στολίδια με σκοπό να ενισχυθεί το Δωρητήριο Τροφίμων των Ενεργών Πολιτών Λάρισας και πλημμύρισαν με χριστουγεννιάτικες μελωδίες την πλατεία.

 Οι μαθητές της Δ΄τάξης είπαν τα κάλαντα στο Κέντρο Ημέρας «Χαρά ΙΙ» (Τμήμα Προσχολικής και Πρώτης Σχολικής Αγωγής) του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Αυτιστικών Ατόμων και οι μαθητές της Γ΄τάξης στα παιδιά που νοσηλεύονται στο Κέντρο Αποκατάστασης «ΑΡΩΓΗ», ενώ οι μαθητές της Β΄τάξης στην Ε.Μ.Α.Κ. Λάρισας. Τέλος οι μικροί μαθητές της Α΄ τάξης με τις μελωδικές τους φωνές και τα τριγωνάκια τους έψαλλαν τα κάλαντα σε όλες τις τάξεις του δημοτικού και του γυμνασίου.

Συγχαρητήρια αξίζουν τόσο στους μαθητές όσο και στους γονείς της Σχολής Καραβάνα για τη συνδρομή τους στο χριστουγεννιάτικο bazaar κατασκευών και το σημαντικό χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε και παραδόθηκε στο «Χαμόγελο του παιδιού». Επίσης ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων διοργάνωσε bazaar γλυκών και το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε δόθηκε στο Σύλλογο Φλόγα.

Καλά Χριτούγεννα!

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.