Καλή Σχολική Χρονιά!
3177
post-template-default,single,single-post,postid-3177,single-format-standard,gllr_strata,strata-core-1.1,strata-theme-ver-3.2,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Blog

Καλή Σχολική Χρονιά!

11:39 19 Σεπτέμβριος in Νηπιαγωγείο
1

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η Σχολή Καραβάνα υποδέχθηκε τους μικρούς τους μαθητές ανοίγοντας μια μεγάλη αγκαλιά . Η διεύθυνση και το προσωπικό του σχολείου μερίμνησαν ώστε η νέα σχολική χρονιά να είναι πλούσια, σε καινοτόμες δράσεις, πλούσια εκπαιδευτικά προγράμματα και ενδιαφέροντα θέματα διδασκαλίας.

Ο μήνας Σεπτέμβριος,  είναι ο μήνας της προσαρμογής των μαθητών. Για το λόγο αυτό, το πρόγραμμα μας είχε πολλά παιχνίδια γνωριμίας, εκπαιδευτικά σενάρια με θέματα που αφορούν τους κανόνες της τάξης, του σχολείου, του σπιτιού μας. Τα παιδιά έπαιξαν ομαδικά  παιχνίδια γνωριμίας, έκαναν όμορφες κατασκευές, έμαθαν τραγούδια. Ακόμη, μιλήσαμε για τα μικρά μας ονόματα και την ιστορία τους, τα αρχικά γράμματα του ονόματός μας ενώ το πρόγραμμά μας, ενείχε πολλές δράσεις στην αυλή του σχολείου, με στόχο τη γνωριμία με το χώρο και τους κανόνες που τον διέπουν.