Σχολή Καραβάνα | Βράβευση μαθητών στην 7η Biennale
3137
post-template-default,single,single-post,postid-3137,single-format-standard,gllr_strata,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,qode-theme-ver-2.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Βράβευση μαθητών στην 7η Biennale

Βράβευση μαθητών στην 7η Biennale

11:11 19 Οκτώβριος in Δημοτικό
0 Comments

 

Οι μικροί  μαθητές μας έκαναν και πάλι  περήφανους !

Απέσπασαν πρώτα, δεύτερα και τρίτα βραβεία με τη συμμετοχή τους  στην 7η Bienalle Παιδικής ζωγραφικής με θέμα «Οι δρόμοι της μουσικής ».

Η Biennale  παιδικής ζωγραφικής  και ο  διαγωνισμός « Γέφυρες Αγάπης » είναι Παγκόσμιοι Διαγωνισμοί  για την παιδική τέχνη.

Έχουν θεσμοθετηθεί  από το Μουσείο Παιδικής Τέχνης  «Οικουμένη» και την Ακαδημία, σε συνεργασία με το υπουργείο Πολιτισμού. Στους διαγωνισμούς αυτούς συμμετέχουν πάνω από 156 χώρες.

Το Μουσείο και η Ακαδημία διοργανώνουν την 7η  BIENNALE παιδικής τέχνης, πρεσβεύοντας με αυτόν τον τρόπο την αγάπη, την ειρήνη, τη φιλία και την αλληλεγγύη, μεταξύ των λαών του κόσμου.

Η διεύθυνση του Μουσείου και της Ακαδημίας θα βραβεύσει με διπλώματα τα έργα που διακρίθηκαν. Η αξιολόγηση έγινε από ειδική επιτροπή η οποία αποτελείται από καλλιτέχνες και παιδοψυχολόγους.

Συγχαίρουμε τους μαθητές της Β΄ τάξης :

Πάντσιου Σήλια A΄ βραβείο

Νόλας Ευάγγελος B ΄βραβείο

Γιοντζή Κατερίνα B΄ βραβείο

Μπατρακούλη Σελένα Γ΄ βραβείο.

Η ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ  θα γίνει στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης την Κυριακή 11 π.μ έως 14 μ.μ

Συγχαρητήρια στα παιδιά μας!

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.