Σχολή Καραβάνα | Πρόταση για Βράβευση για τις δράσεις μας στο προσφυγικό!
2695
post-template-default,single,single-post,postid-2695,single-format-standard,gllr_strata,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,qode-theme-ver-2.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Πρόταση για Βράβευση για τις δράσεις μας στο προσφυγικό!

Πρόταση για Βράβευση για τις δράσεις μας στο προσφυγικό!

13:30 20 Απρίλιος in Uncategorized, Γυμνάσιο
0 Comments

Το Γυμνάσιο του σχολείου μας είναι ένα από τα δύο σχολεία της Λάρισας που προτάθηκαν να βραβευτούν για τις δράσεις τους στο προσφυγικό! Συγχαρητήρια στα παιδιά και καλή επιτυχία!
«Στις επιλεγόμενες πρακτικές σχολείων για το προσφυγικό ζήτημα θα αποδοθούν έπαινοι σε εκδήλωση που θα διοργανωθεί στον χώρο του ΥΠ.Π.Ε.Θ. σε συνεργασία με το Κοινωνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες την Δευτέρα 9 Μαίου.

Η επιλογή των καλύτερων πρακτικών θα γίνει από μέλη της Επιτροπής για την Στήριξη των Παιδιών των Προσφύγων (ΕΣΠΠ), της Επιστημονικής καθώς και της Καλλιτεχνικής Επιτροπής για την υποβοήθηση του έργου της ΕΣΠΠ.

Ηδη το υπουργείο Παιδείας “αναγνωρίζοντας τη σημαντική συμβολή όλων των προγραμμάτων που υλοποιήθηκαν γύρω από το προσφυγικό ζήτημα στο πλαίσιο της φετινής εγκυκλίου σχολικών δραστηριοτήτων (Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής Υγείας και Πολιτιστικών) καθώς και των δράσεων που υλοποιήθηκαν με πρωτοβουλίες εκπαιδευτικών, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στην ανάγκη συμβολής της εκπαιδευτικής κοινότητας στο προσφυγικό ζήτημα”,

ΚΑΛΕΣΕ

τους Υπεύθυνους Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής Υγείας, Πολιτιστικών και Σχολικών Δραστηριοτήτων και των δύο βαθμίδων να αποστείλουν μέχρι χθες 18 Απριλίου στο υπουργείο δύο καλές πρακτικές και δράσεις που υλοποιήθηκαν κατά το σχ. έτος 2015-2016 σχετικές με το προσφυγικό ζήτημα.» (http://goo.gl/qKVZBv)

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.