Εθελοντική Αιμοδοσία
2417
post-template-default,single,single-post,postid-2417,single-format-standard,gllr_strata,strata-core-1.1,strata-theme-ver-3.2,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Blog

Εθελοντική Αιμοδοσία

13:15 03 Μάρτιος in Γυμνάσιο, Δημοτικό, Νηπιαγωγείο, Σχολή Γονέων
1

Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε για 2η συνεχή χρονιά στη Σχολή Καραβάνα, σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης μαθητών και γονέων απέναντι στις αξίες της αλληλεγγύης και της ανιδιοτελούς προσφοράς προς το συνάνθρωπό μας.

Παράλληλα, οι μαθητές του σχολείου βίωσαν τη σημασία της προσφοράς και κοινωνικής μέριμνας, συμμετέχοντας στην ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Εθελοντισμός και παιδική ηλικία-Εθελοντική Αιμοδοσία», που πραγματοποιήθηκε στον χώρο του σχολείου, με εισηγήτριες  τις κυρίες Βασιλούδη Μαίρη και Φώλλα Πόπη, υπεύθυνες του τμήματος αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Επιπλέον, οι μαθητές της Γ΄ τάξης μέσα από τη δημιουργία σχετικού βίντεο κινούμενων σχεδίων και τη μελοποίηση τραγουδιού συνέβαλαν στην ενδυνάμωση στάσεων κοινωνικής αλληλεγγύης και εθελοντικής προσφοράς.

Η Σχολή Καραβάνα ευχαριστεί όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και έδωσαν το δικό τους στίγμα ευαισθησίας και αλληλεγγύης μέσω της εθελοντικής προσφοράς αίματος, αλλά και τη μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, με επικεφαλής την κ. Μαίρη Βασιλούδη, που συνέβαλε στην άρτια διεξαγωγή της αιμοληψίας.