Τα νήπια στο τμήμα υδροπονίας του ΤΕΙ Λάρισας
2037
post-template-default,single,single-post,postid-2037,single-format-standard,gllr_strata,strata-core-1.1,strata-theme-ver-3.2,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Blog

Τα νήπια στο τμήμα υδροπονίας του ΤΕΙ Λάρισας

11:47 16 Νοέμβριος in Νηπιαγωγείο, Σχολή Γονέων
0

Στα πλαίσια της ενότητας «ΑΓΑΠΩ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΖΩ»  τα νήπια της ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΡΑΒΑΝΑ επισκέφτηκαν το ΑΤΕΙ Θεσσαλίας και ξεναγήθηκαν στο φυτώριο της Σχολής από τον κ. Βασίλη Κωστούλη . Περπάτησαν στο τμήμα υδροπονίας του θερμοκηπίου και παρατήρησαν φυτεμένες ντομάτες που ζουν και τρέφονται μέσα στο νερό. Τα παιδιά  εντυπωσιάστηκαν από το ύψος των φυτών (σχεδόν 2m) καθώς και από την έντονη καρποφορία τους .

Στη συνέχεια, ο κ. Βασίλης σε συνεργασία με τη μεταπτυχιακή φοιτήτρια του τμήματος, κα. Νατάσσα Κυριαζή, μας ξενάγησαν στο χώρο όπου οι φοιτητές έχουν φυτέψει δέντρα τροπικών περιοχών του κόσμου, κυρίως μπανανιές. Τα δέντρα αυτά ήταν εντελώς άγνωστα στα παιδιά και το μέγεθος των φύλλων και των καρπών τα εντυπωσίασε.

Στο τέλος της επίσκεψής μας, ο επιστάτης του φυτώριου μας χάρισε μια μπανανιά για να την φυτέψουμε μόνοι μας στο σχολείο.