Σχολή Καραβάνα | Παγκόσμια ημέρα αποταμίευσης  
2001
post-template-default,single,single-post,postid-2001,single-format-standard,gllr_strata,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,qode-theme-ver-2.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Παγκόσμια ημέρα αποταμίευσης  

Παγκόσμια ημέρα αποταμίευσης  

13:28 04 Νοέμβριος in Δημοτικό, Σχολή Γονέων
0 Comments

Η Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης γιορτάζεται κάθε χρόνο την 31η Οκτωβρίου, σε ανάμνηση της ίδρυσης του Διεθνούς Ινστιτούτου Ταχυδρομικών Ταμιευτηρίων στο Μιλάνο στις 31 Οκτωβρίου 1924.

Το πνεύμα που διέπει την ημέρα αυτή είναι: «Η αποταμίευση συμβάλλει στο ατομικό και γενικό καλό». Το μήνυμα του εορτασμού είναι η ηθική και υλική ωφέλεια για αυτόν που αποταμιεύει.

Την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου επισκέφτηκε το σχολείο μας ο Διευθυντής  του Δικτύου  Νέο Ταχυδρομικό  Ταμιευτήριο της τράπεζας EUROBANK κ. Νίκος Παπαθανασίου ο οποίος συζήτησε με τους μαθητές των Γ’, Δ, Ε’ και Στ’ τάξεων , μεταδίδοντας τους το μήνυμα της αποταμίευσης. Στη συνέχεια έδωσε σε όλους τους μαθητές από έναν κουμπαρά δώρο. Οι μαθητές παρακολούθησαν προβολή σχετικά με την αξία της αποταμίευσης και κατασκεύασαν τους δικούς τους κουμπαράδες από ανακυκλώσιμα υλικά.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.