Σχολή Καραβάνα | Μαθητές στα Ελληνικά Κουφώματα
1795
post-template-default,single,single-post,postid-1795,single-format-standard,gllr_strata,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,qode-theme-ver-2.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Μαθητές στα Ελληνικά Κουφώματα

Μαθητές στα Ελληνικά Κουφώματα

11:14 29 Ιούνιος in Δημοτικό, Σχολή Γονέων
0 Comments

Μια ενδιαφέρουσα επίσκεψη που είχε να τους διδάξει πολλά για τις τοπικές επιχειρήσεις και τη δραστηριότητά τους, έκαναν οι μαθητές της Δ’ Δημοτικού της Σχολής Καραβάνα. Τα παιδιά συνοδευόμενα από τις δασκάλες τους ξεναγήθηκαν στην εταιρία ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ Ε.Ε., τη μεγαλύτερη μονάδα παραγωγής συνθετικών κουφωμάτων PVC στη Θεσσαλία που βρίσκεται στο 10ο χλμ. Π.Ε.Ο. Λαρίσης-Θεσσαλονίκης.

Ο υπεύθυνος του εργοστασίου μίλησε στους μαθητές για την ιστορία των συνθετικών κουφωμάτων-αλουμινίου και τους εξήγησε όλες τις φάσεις της παραγωγικής διαδικασίας μέχρι να φτάσει ένα κούφωμα, μια πόρτα ή ένα παράθυρο, στο σπίτι τους. Τα παιδιά δέχθηκαν με ενδιαφέρον τις πληροφορίες καθώς γι’ αυτά ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Λίγο πριν αναχωρήσουν ο ιδιοκτήτης και το προσωπικό τους προσέφεραν γλυκά και αναψυκτικά και άφησαν στους μικρούς μαθητές ανοιχτή πρόσκληση για μια νέα επίσκεψη.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.