Σχολή Καραβάνα | Χριστουγεννιάτικη γιορτή του νηπιαγωγείου
14
post-template-default,single,single-post,postid-14,single-format-standard,gllr_strata,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,qode-theme-ver-2.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Χριστουγεννιάτικη γιορτή του νηπιαγωγείου

Χριστουγεννιάτικη γιορτή του νηπιαγωγείου

23:23 19 Μάρτιος in Uncategorized
0 Comments

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ

«Καρυοθραύστης, … αγάπης όνειρο» ήταν ο τίτλος της χριστουγεννιάτικης γιορτής του παιδικού σταθμού και του νηπιαγωγείου της Σχολής Καραβάνα που πραγματοποιήθηκε στη Δημοτική Πινακοθήκη «Μουσείο Γ. Ι. Κατσίγρα». Μια διασκευή του κλασσικού μπαλέτου «Καρυοθραύστης» σε μουσική του μεγάλου συνθέτη Πιότρ Ιλιτς Τσαικόφσκι, που εντυπωσίασε τους γονείς και τους φίλους του σχολείου. Οι ήρωες του παραμυθιού παρόλο που μετράνε 121 χρόνια ζωής συνεχίζουν να μας μαγεύουν και να μας ταξιδεύουν εκεί που όλα είναι πιθανά. Στη χώρα του φανταστικού, στις μνήμες και στα όνειρα της παιδικής ηλικίας. Εκεί που η αγάπη είναι αληθινή και παντοτινή.

Την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε μπαζάρ  χριστουγεννιάτικων κατασκευών των μαθητών στο χώρο του σχολείου. Η ανταπόκριση των γονέων ήταν συγκινητική. Το ποσό που συγκεντρώθηκε θα διατεθεί για την αγορά τροφίμων για τα συσσίτια του Δήμου και των Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων.

 

No Comments

Post A Comment