Σχολή Καραβάνα | Εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών
1291
post-template-default,single,single-post,postid-1291,single-format-standard,gllr_strata,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,qode-theme-ver-2.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών

Εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών

16:17 28 Ιανουάριος in Δημοτικό
0 Comments

Σεμινάριο επιμόρφωσης μαθητών υλοποιήθηκε από τον Εκπαιδευτικό φορέα Επιμόρφωση Ζωής (ΕΠΙ.ΖΩ.) σε συνεργασία με τη Σχολή Καραβάνα για τους μαθητές των τάξεων Ε’ και ΣΤ’.

Τα μέλη της ΕΠΙ.ΖΩ. που παρευρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του σχολείου μας, αφού ενημέρωσαν τους μαθητές για τα αιφνίδια περιστατικά που συμβαίνουν στην Ευρώπη και ειδικότερα στη χώρα μας, έκαναν μία επίδειξη σε πραγματικό χρόνο της παροχής Πρώτων Βοηθειών.

Έπειτα, πέρασαν στους σταθμούς εκπαίδευσης, όπου ο κάθε μαθητής είχε την ευκαιρία να εκπαιδευτεί πάνω στη διαδικασία της ΚΑΡΠΑ και να εξασκηθεί στις βασικές δεξιότητες με το εξειδικευμένο υλικό της ΕΠΙ.ΖΩ. υπό τις οδηγίες των έμπειρων εκπαιδευτών.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ΕΠΙ.ΖΩ. και τους εθελοντές εκπαιδευτές της για την εμπειρία που μας χάρισαν αλλά και για την προσπάθεια που κάνουν ώστε να εκπαιδευτούν όλο και περισσότεροι πολίτες πάνω στις Πρώτες Βοήθειες

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.