Το μήνυμα της Αγάπης
3467
page-template-default,page,page-id-3467,page-child,parent-pageid-90,gllr_strata,strata-core-1.1,strata-theme-ver-3.2,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Το μήνυμα της Αγάπης

H συγγραφέας και καθηγήτρια του ΠΤΠΕ κα. Τσιλιμένη Τασούλα επισκέφτηκε το σχολείο μας και παρουσίασε το νέο της διήγημα «Το Μήνυμα της Αγάπης», από τις εκδόσεις ΔΙΑΠΛΟΥΣ. Στον κήπο του σχολείου πραγματοποιήθηκαν δράσεις σχετικές με το θέμα του βιβλίου. Οι μαθητές κατασκεύασαν και ζωγράφισαν αυγά με διάφορες τεχνικές, με τα οποία στη συνέχεια στόλισαν τα δέντρα των ευχών στην αυλή του σχολείου, όπως ακριβώς και οι ήρωες του βιβλίου.

Την επόμενη μέρα πραγματοποιήθηκε εκδήλωση από τους μαθητές του σχολείου, παρουσία της συγγραφέως στο αμφιθέατρο της Πλατείας Ταχυδρομείου με θέμα: «Ελάτε  να στείλουμε το μήνυμα της αγάπης» με τη συμμετοχή πολλών μικρών παιδιών που παρευρίσκονταν στον χώρο. Ενόψει της γιορτής του Πάσχα, που αποτελεί σημαντική γιορτή της αγάπης, δημιούργησαν εικαστικά έργα, φιλοτέχνησαν πασχαλινά αβγά και κόσμησαν με τις ευχές τους το δέντρο της πλατείας.