Παρουσίαση βιβλίου
3057
page-template-default,page,page-id-3057,page-child,parent-pageid-90,gllr_strata,strata-core-1.1,strata-theme-ver-3.2,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Παρουσίαση βιβλίου

Η Σχολή Καραβάνα και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων, παρουσίασαν το βιβλίο του Τάσου Αβραντίνη: «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ή μια γάτα που γαβγίζει». Ο κος Αβραντίνης είναι δικηγόρος κι έχει διατελέσει αντιδήμαρχος του Δήμου Αθηναίων επί δημαρχίας Γιώργου Καμίνη. Πρόσφατα, εξελέγη αντιπρόεδρος του κόμματος ΔΡΑΣΗ κι έχει εδώ και χρόνια ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα θέματα της Παιδείας.

Το βιβλίο πρωτοπαρουσιάστηκε στην Αθήνα το Σεπτέμβριο, μέσα στο κατάμεστο αμφιθέατρο του «Αθήνα 9,84» στο Γκάζι, από τον Ομότιμο Καθηγητή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Θάνο Βερέμη, τον Πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη και την Πρόεδρο του «Δικτύου για τη μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη» Άννα Διαμαντοπούλου, παρουσία πολλών εκπροσώπων του πολιτικού και ακαδημαϊκού κόσμου της χώρας.

Στη Λάρισα το βιβλίο προλόγισαν ο Ομότιμος Καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών κος Γεώργιος Μπήτρος και ο Διδάκτωρ Γενετικής, καθηγητής της Σχολής Καραβάνα κος Γιώργος Καραβάνας. Ακολούθησε σύντομη τοποθέτηση από τον συγγραφέα του βιβλίου. Στη συνέχεια, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με το πάνελ των ομιλητών, σε μια συζήτηση που συντόνισε ο δημοσιογράφος κος Γιάννης Γιαννακόπουλος.