Ωράριο – Κανονισμός
129
page-template-default,page,page-id-129,page-child,parent-pageid-73,gllr_strata,strata-core-1.1,strata-theme-ver-3.2,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Ωράριο – Κανονισμός

1. Ωράριο λειτουργίας

Ο Παιδικός Σταθμός και το Νηπιαγωγείο λειτουργούν από τις 8.00 π.μ. έως τις 3.00 μ.μ. Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής των δρομολογίων μεταφοράς των μαθητών. Υπάρχουν δύο δρομολόγια άφιξης (πρωινά) και τρία δρομολόγια επιστροφής (12.45 ή 13.45 ή 15.00)

2. Κανονισμός λειτουργίας

Για την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου και την καλή συνεργασία με τους γονείς, σας γνωστοποιούμε τους κανόνες λειτουργίας του σχολείου και παρακαλούμε για την αυστηρή τήρησή τους.

3. Ενδυμασία

Η Σχολή Καραβάνα προτείνει συγκεκριμένη ενδυμασία (φόρμα) για τους μαθητές του Παιδικού Σταθμού και του Νηπιαγωγείου, προκειμένου να μπορούν να συμμετέχουν με άνεση και ασφάλεια στις καθημερινές τους δραστηριότητες.

4. Γεύματα

α) Το σχολείο προσφέρει δεκατιανό και μεσημεριανό γεύμα. Το φαγητό παρασκευάζεται καθημερινά στο εστιατόριο του σχολείου με αγνά και φρέσκα υλικά.

β) Τα παιδιά μπορούν να φέρνουν φαγητό από το σπίτι τους (συντηρείται στο ψυγείο και ζεσταίνεται πριν το γεύμα).

5. Επικοινωνία με τους γονείς

Αποτελεί θεσμό του σχολείου η τακτική ενημέρωση των γονέων και η στενή συνεργασία μαζί τους. Για το σκοπό αυτό:

α) πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα ατομικές συναντήσεις με ραντεβού, με την υπεύθυνη νηπιαγωγό

β) τηρείται τετράδιο συνεργασίας σε καθημερινή βάση με πληροφορίες σχετικά με το φαγητό, τη χρήση της τουαλέτας κλπ που φυλάσσεται στην τσάντα του μαθητή, την οποία οι γονείς θα πρέπει να ελέγχουν καθημερινά.

6. Τι θα πρέπει να έχουν μαζί τους τα παιδιά σε καθημερινή βάση

  1. Την τσάντα τους
  2. Μια πετσέτα φαγητού υφασμάτινη
  3. Ένα ποτήρι πλαστικό
  4. Ένα πακέτο χαρτομάντιλα
  5. Pampers (εφόσον χρειάζονται)
  6. Μωρομάντηλα
  7. Τετράδιο για την επικοινωνία (30 φύλλων)